Evren Yaşlak’ın Doğum Gününde Ünlüler Geçidi

Evren Yaşlak’ın yaş günü davetine iş, sanat, spor, cemiyet dünyasının seçkin isimleri yoğun ilgi gösterdi

yayınlandı.
8
Evren Yaşlak’ın Doğum Gününde Ünlüler Geçidi

Evo Holding yönetim kurulu başkanı Evren Yaşlak, 23 Nisan 2024 Salı günü yeni yaşını tüm dostlarıyla birlikte kutladı. İş, sanat, cemiyet ve televizyon dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı etkinlikte, Yaşar Kalaora ve Haluk Doruk işletmeciliğindeki, Bi Arada Restoranda gerçekleşen doğum günü partisine katılım oldukça yoğundu. Evo Holding kurucularından olan Evren Yaşlak, ablası Evrim Yaşlak ile özel olarak koordine ettiği partilerinde çok keyifli anlar yaşandı.

Yaklaşık 100 özel davetlinin katılımı olan doğum günü adeta bir görsel şölene dönüştü. Menajer Kadir Mıhçı’nın özel olarak organize ettiği organizasyon’un kareleride Çekiç Medya sahibi Levent Çekiç tarafından koordine edildi.
Evren Yaşlak’ın doğum günü partisinde, sinema ve televizyon dünyasının önde gelen isimlerinden, Bekir Aksoy, Volkan Başaran, Umut Karadağ, Mehmet Çepiç, Açelya Elmas, Nilay Dorsa, Best model of Turkey ikincisi Ahmet Koç büyük ilgi gördü.

Doğum gününe katılan diğer isimler şöyle;
Portaxe’in sahibi Lütfü Sapmaz, Den Den Grup sahibi Tamer Köseoğlu, Özkan Aydoğanoğlu, Senem Selimi, Nazife Aksoy, Recep Dağıstanlı, Çiğdem Sarıkaya, Melek Doğan, Anisa Diko, Ayşegül Eraslan, Mertcan Boylu, Özgür Deniz Yılmazer, İlker Uzunalan, Levent Çekiç, Tuana Akyürek, Duygu Yazıcı, Sümeyye Selamet, Zafer Tokgöz, Halime Alan, Şenol Adiloğlu, Cafer Andıç, Ferhat Göktaşlar, Tuğçe Akdemir, Ali Günaydın geceye katılan isimler arasındaydı.