Fransua Garo’nun işletmeciliğini yaptığı Şahika Meyhane 1.yılını görkemli bir şekilde kutladı

yayınlandı.
16
Fransua Garo’nun işletmeciliğini yaptığı Şahika Meyhane 1.yılını görkemli bir şekilde kutladı

İşletmeciliğini Türkiye’nin Divası Bülent Ersoy’un takı tasarımlarını da yapan Fransua Garo’nun yaptığı ve İstanbul’un en iddialı mekanlarından biri olan Şahika Meyhane birinci yılını görkemli bir gece ile kutladı.

Geceye başta Kuşum Aydın olmak üzere Murat Övüç, Talia Talins, Marini Yıldırım başta olmak üzere cemiyet, iş dünyası ve sanat dünyasının seçkin konukları katılırken geceye aşırı ilgi olduğu gözlerden kaçmadı.

Gecede Şahika Meyhane’nin birinci yılı için sahneye getirilen pastayı Fransua Garo ile birlikte Kuşum Aydın birlikte keserlerken birbirlerine pasta ikram ettiler.

Gecede Kuşum Aydın sahne alırken şarkılarıyla bu özel geceye katılan misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Gecede basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Fransua Garo “Bu gece Şahika Meyhane’nin birinci yılını kutluyoruz. Böylesine özel bir gecede Türk sahnelerinin en değerli isimlerinden biri olan onun uğruna inandığım benim canım arkadaşım Aydın’la misafirlerimizle birlikte güzel bir gece geçireceğiz. Şahika Meyhane olarak sahnemizde ülkemizin birbirinden değerli sanatçılarını ağırladık ve ağırlamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Kibariye misafirimiz olacak. Amacımız misafirlerimize her daim unutulmaz anılar bırakmak” diyerek duygularını ifade etti.

 

Basın mensuplarının Kuşum Aydın’a “Aydın uzun süredir ekranlardan uzak. Bu sürede neler yaptı?” sorusuna Aydın “Uzun süredir ekranlarda eğlence programı yok. Ama olur da bu konuda teklif gelirse düşünürüz ve uygunsa kabul ederiz.” dedi.

Aydın’a 90’lı yıllarda piyasayı sallıyordunuz, o dönem ile bugünkü dönemi kıyaslar mısınız? sorusuna da “O dönem çok ayrı bir efsaneydi. Bir daha o dönem gibi bir dönem yaşayacağımızı sanmıyorum. O yılları aldık bir kenara koyduk.” diyerek cevap verdi.