Gönül Dağı 57. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak

yayınlandı.
87
Gönül Dağı 57. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak

 

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan ve her hafta başarısını katlayan Gönül Dağı’nın elli yedinci bölümü, 26 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekrana geliyor.

Gönül Dağı,  bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor.

Gönül Dağı’nın 26 Mart Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek olan yeni bölümünde neler olacak:

Ağılın yanmasıyla yıkılan amcaoğulları her şeyi tamir etmek için kolları sıvarlar. Veysel’in de teklifi kabul etmesiyle yeniden kenetlenen amcaoğulları nasıl bir yol izleyecektir?

Rıfat, düğün hazırlıklarına başlarken Meryem’in bazı tereddütleri vardır. Meryem her geçen gün daha karmaşık bir ruh haline bürünürken, Rıfat ve Meryem nasıl bir sona sürüklenecektir?

Diğer yandan Kenan’ın durumunun duyulması Bahis Siteleri olumsuz tepkilere neden olurken, Kenan için şartlar iyice zorlaşmaya başlar. Elif, bu süreçte ona destek olmaya çalışsa da Kenan bu zorlu süreçle baş edebilecek midir?

Berk AtanGülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Cemil ŞahinUfkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin, Oya İloğulları  ve Cem Kurtoğlu rol alıyor.