Küba Dragos Sahnesi’nde Uygar Doğanay izdihamı

yayınlandı.
57
Küba Dragos Sahnesi’nde Uygar Doğanay izdihamı

Uzun bir aradan sonra Kuba Dragos Sahnesi’nde seyircisi ve hayranları ile buluşan Uygar Doğanay büyük bir izdihama yol açtı.

Hafta içi olmasına rağmen günler öncesinden tüm rezervasyonların dolmasına rağmen ilave masalar eklenerek kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan Uygar Doğanay sahnede kaldığı süre içerisinde performansıyla da göz doldurdu.

Program öncesinde kısa bir açıklama yapan Uygar Doğanay “Bu gece böylesine eşsiz bir mekanda beni yalnız bırakmayan dedem Hüseyin Doğanay ve amcam Seyfi Doğanay’a etmem lazım. Eminim ki bu gece buraya gelenlerin birçoğunun yakınları Seyfi Doğanay’ı dinleyen insanlar ve onların yakınları. İnşallah onların bizlere bıraktığı yolda layık bir şekilde ilerliyoruz.” dedi.

Program sonrası Küba Dragos Sahne işletmecisi Nejat Alır “Biz Kuba Dragos Sahnesi’ni açarken birçok dostumuz İstanbul’un Anadolu yakasında böyle bir mekanın tutmayacağını ve büyük bir kumar oynadığımızı söylemişti. Ama biz başardık ve İstanbul’un Anadolu yakasına Türkiye’nin bir çok starını getirerek sahnemizde ağırladık ve ağırlamaya devam edeceğiz. Görüldüğü gibi tabiri caizse iğne atsanız yere düşmeyecek derecede doluluk yaşıyoruz. Tabi bu bize gurur veriyor. Artık her hafta Salı günleri Uygar Doğanay sahnemizde olacak. Hafta sonları da yine her zaman ki gibi Türkiye’nin en önemli isimlerini ağırlamaya devam edeceğiz. Bugüne kadar başardıklarımız, başaracağımız birçok şeyin teminatıdır” diyerek duygularını ifade etti.