Kül Masalı’nda heyecan ve gerilim artıyor!

yayınlandı.
9
Kül Masalı’nda heyecan ve gerilim artıyor!

Kül Masalı dizisi 4. bölüm 14 Mart’ta ekranlarda! Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer…

Kül Masalı dizisi 4. bölüm 14 Mart’ta ekranlarda!

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı Kül Masalı, 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’de dördüncü bölümüyle TRT 1’de izleyicileriyle buluşacak. Heyecan ve gerilimin tavan yaptığı bölümde, sırlar bir bir ortaya çıkarken, Giraylı Ailesi’nin karanlık geçmişi de gün yüzüne çıkacak.

Kül Masalı dizisinin 4. bölümünde neler olacak

  • Arat’ın öldü sanılan karısı Jale’nin ortaya çıkmasıyla Özge sarsılır ve evi terk etmek ister. Ancak Arat’ın Jale’yi hala sevdiğini ve hamile olduğunu öğrenmesiyle her şey değişir. Arat, Özge’nin gitmesine izin vermez.
  • Neveser, bu durumdan faydalanarak Özge’yi köşeye sıkıştıracak bir plan yapar.
  • Beklenmedik bir olay Özge ve Jale arasındaki gerilimi tırmandırır. İki kadının da haklı olduğu bu durum şaşırtıcı gelişmelere gebedir.
  • Jale’nin dönüşü Arat’ın bastırmaya çalıştığı öfkesini açığa çıkarır. Özge ise Arat’ın hiç bilmediği yönlerini keşfetmeye başlar.
  • Başkomiser Cemil, Jale’nin alıkonulduğu mekanı araştırarak sürpriz bir isme ulaşır.
  • Giraylı hanesi dışarıdan göz kamaştırıcı olsa da, her şey göründüğü gibi değildir.
  • Sonunda, sırlarla dolu bu ailenin hayatında tesadüflere yer olmadığı gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalırlar.

Kül Masalı’nın güçlü kadrosunda Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcinelioğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala, Gizem Güneş gibi birbirinden değerli oyuncular rol alırken Kül Masalı’nın heyecan dolu dördüncü bölümünü 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1’de kaçırmayın!