Selin Karaağaç ilk teklisi “Sor Beni” ile müzikseverlere merhaba diyor

yayınlandı.
141
Selin Karaağaç ilk teklisi “Sor Beni” ile müzikseverlere merhaba diyor

Dinleyicilerin YouTube kanalında paylaştığı yorumlarıyla tanıdığı; kendisini çoksesli ve caz müzik konusunda koro ve solo çalışmalarla zenginleştirmenin yanı sıra BeatzByGirlz ve British Council’in Benim Şehrim Benim Sesim projesinde yer alan 20 kadın müzisyen arasında olan, uzun zamandır kendi şarkılarını yapmaya devam eden Selin Karaağaç, bu sefer müzik kariyerine ilk önemli adımı atarak Alternatif tınılı ilk teklisi “Sor Beni” ile merhaba diyor!

Bağımsız olarak yayınlanan teklinin sözü Selin Karaağaç, müziği Karaağaç & Ömer Koçak ortak çalışmasına aitken düzenlemeyi de Koçak üstlendi.

Öte yandan Yüksek Mimar olarak mesleki yaşantısına devam eden Selin Karaağaç, Sor Beni’yi şu sözlerle anlatıyor:

“Söz yazarken bir yandan yalın cümleler kullanmayı, bir yandan da içine bazen hem benim için hem de dinleyenler için sembolik olabilecek tabirler eklemeyi seviyorum. Sor Beni’de de böyle bir anlatım var, hikayeye dair göndermeler var. Şarkının ilk bölümünde ayrılık sonrası yol gözleyen bir yerden seslenirken, sonrasında hikayeyi olduğu gibi kabullenmeye çalışan biri var diyebiliriz. Bu anlamda bir yas süreci şarkısı diyebilirim.”


“Sor Beni” başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda dinleyicilerle buluşmayı bekliyor.