Arzu Yılmaz Güzellik Stüdyosu’ndan görkemli açılış

yayınlandı.
48
Arzu Yılmaz Güzellik Stüdyosu’ndan görkemli açılış

Başarılı iş kadını ve genç girişimci Arzu Yılmaz kendi adını taşıyan Büyükçekmece Beykent Beyaz Plazada bulunan Arzu…

Başarılı iş kadını ve genç girişimci Arzu Yılmaz kendi adını taşıyan Büyükçekmece Beykent Beyaz Plazada bulunan Arzu Yılmaz Güzellik Stüdyosunu açtı.

Arzu Yılmaz Güzellik Stüdyosu’nun açılışına IGD Başkanı Mehmet Merit, Beylikdüzü fotoğrafçılar Derneği Bşk. Hikmet Yılmaz, İstanbul Girişimciler Kadın Derneği Bşk. Ege Karacuha, Anka Haber İmtiyaz Sahibi ve Erzurum İş İnsanları Derneği Bşk. Erdal Tuysuz, Bakırköy Yeni Mahalle Spor Kulübü ve Bitlis Tatvan Firzan Federasyon Bşk. Hikmet Durdu gibi iş, spor, sanat ve basın camiasının seçkin insanları ve cemiyet insanları katıldı.

Açılışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Arzu Yılmaz “Uzun yıllardır bu sektöre gönül ve emek vermiş birisi olarak çalışırken son 6 yıldır da bu konuda eğitimler verdim. Bu süreçte birçok öğrenci yetiştirdim ve sektöre kazandırdım. Hem öğrencilerim hem çevremin yoğun baskısı sonucu burayı açmaya karar verdim. İlerleyen günlerde şubeleşmeye yani franchising vermeyi hedefliyoruz. Amacımız buraya gelen misafirlere en güzel hizmeti sunmaktır. Yeni yılın ülkemize ve tüm insanlara, sağlık, huzur ve mutluluklar vermesini diliyorum” dedi.

AÇILIŞTAN KARELER