Elsa Tasarm’dan görkemli açılış

yayınlandı.
28
Elsa Tasarm’dan görkemli açılış

Son dönemin başarılı modacılarından Güler Yavuz Elsa Tasarm adını verdiği moda evini hizmete sundu.

 

Açılışa sanat, iş, cemiyet, spor ve siyaset dünyasından birçok isimle birlikte başarılı modacı Güler Yavuz’un yakın arkadaşları da katılırken açılışta izdiham yaşandı.

Açılış kurdelesini ünlü şarkıcı, manken ve oyucu Nilay Dorsa ile birlikte kesen Güler Yavuz’un heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Açılış sonrası ünlü manken, şarkıcı ve oyuncu Nilay Dorsa’ya kısa bir röportaj veren Güler Yavuz “ Evimden ve sosyal medya üzerinden müşterilerime ve dostlarıma hizmet verirken yaşadığım yoğunluk üzerine böyle bir yer açmaya karar verdim. Tasarımlarımın tamamı kendime ait ve kendim dikip hazırlıyorum.  Tasarımlarımla her kesime hitap etmek istiyorum” dedi.

Açıklamalarına devam eden Güler Yavuz “ Bu yazın trend modasının yine leopar deseni üzerine olacak. Bu yıl bizi cıvıl cıvıl renkli bir yaz bekliyor. Bir modacı olarak ayırt etmeksizin her kesime hitap ediyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Nilay Dorsa’da uzun süredir kendisini takip ettiği ve kendisine hazırladığı özel tasarımları büyük bir zevkle kullandığını ifade etti.

Insatgram : elsatasarm

 

İletişim bilgileri : Fevzi Çakmak Sokak. No: 63 Yenibosna /İstanbul