Eureka’dan yeni single “Daha Gitme Erken” yayında!

yayınlandı.
29
Eureka’dan yeni single “Daha Gitme Erken” yayında!

Eureka’nın emo trap altyapılı yeni çalışması “Gitme Daha Erken” romantik ve iddiali lirikleriyle dinleyenlerin beğenisine sunuldu.

Şarkının altyapısı, sözleri ve aranjesi Eureka, artwork İrem Comart, Mix – Master işlemleri ise David More tarafından hazırlanmış.

Eureka yeni parçası “Gitme Daha Erken” Bemolship Music etiketi ile platformlarda yayında!

Eureka – Gitme Daha Erken Apple Music’de dinlemek için

https://music.apple.com/tr/album/gitme-daha-erken/1686097403?i=1686097411&l=tr

Eureka (Efe Can Doğan) Kimdir? Eureka anlamı nedir?

1 Eylül 1993 yılında dünyaya gelen Eureka’nın gerçek adı Efe Can Doğan’dır. Hip Hop kültürüne daha ilkokul yıllarında graffiti ile ilk adımını attı. Graffiti serüveni senelerce bu kültürün içerisinde yer almasını sağladı.

 

2011 senesinde Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünde sanat eğitimine başlayan Eureka ( Efe Can Doğan). Burada aldığı “ home recording “ dersi müziğe olan ilgisini açığa çıkardı. İlk başlarda sadece prodüksiyona yönelsede, sonralarında şiir ve söz yazarlığına olan ilgisi onu kendi şarkılarını yaratma isteğini tetikledi. Müzik onun için yaşamla kendi arasındaki bir bağa dönüştü ve içinden geldiği gibi eserlerini yayınlayabileceği “ Eureka “ ismini ortaya çıkardı. Eureka! (buldum). Eureka 2021 yılının sonlarından beri toplam 18 single yayınlamış ve 70’den fazla şarkının prodüktörlüğünü üstlenmiştir.