Gizem Deniz Kirişçi sahnede güzelliğiyle mest etti !

yayınlandı.
72
Gizem Deniz Kirişçi sahnede güzelliğiyle mest etti !

 

Medya dünyasının sevilen yüzü, genç iş kadını Gizem Deniz Kirişci organizatörlüğünü ve sunuculuğunu üstlendiği törende güzelliğiyle görenleri mest etti.

Sahne partneri Gökay Kalaycıoğlu ile Vals gösterisi yaparak sahne açılışı yapan Kirişci adeta görsel bir şölen yaşattı. Film sahnesini andıran gösteride tercih ettiği kostüm masalsı bir balo havası yarattı. Yaptıkları dans gösterisi büyük alkış toplayan ikili keyifli halleriyle beğeni topladı.

Büyük bir farkındalık şovu ile devam eden gecede kostümünü değiştiren Gizem Deniz Kirişci’nin, Selma Oruç imzalı kıyafetleri ile ikonik bir tarz oluşturduğu gözlerden kaçmadı. Sahnede adeta parlayan iş kadını doğallığı, neşeli halleri ve keyifli sunumu ile dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

İş , sanat ve medya camiasının yoğun ilgi gösterdiği törenin yıldız ismi olmayı başaran Gizem Deniz Kirişci sunumu , sahne ışığı ve güzelliğiyle izleyenlerden tam not aldı. Tercih ettiği bonanza oyna kostümler ile yürekleri hoplatan iş kadını sahnede daha sık görmek istediğimiz isimlerin başında yer aldı.