Gizem Deniz Kirişci sınırları zorladı

yayınlandı.
76
Gizem Deniz Kirişci sınırları zorladı

 

İş dünyasının başarılı yüzü Gizem Deniz Kirişci , Altın Taç Ödülleri 4. Etap organizasyonu ile sınırları zorladı. Her yıl “Gelin Etmeyin Gelin Eğitelim” sloganı ile büyük farkındalıklara imza atan başarılı iş kadını eşi benzeri görülmemiş şovlarla ödül törenlerine adeta yeni bir boyut kazandırdı.

Sanat , medya ve iş dünyasının önemli isimlerinin akın ettiği törende yıldızlar geçidi yaşandı.

Gecenin sunucuları Gizem Deniz Kirişci ve Gökay Kalaycıoğlu sahne açılışını Vals ile gerçekleştirince salondan büyük alkış topladı. Yaptıkları dans ile istanbul boğazında görkemli bir balo rüzgarı estiren ikili sahnedeki uyumuyla büyük ilgi gördü.

Büyük bir farkındalığa imza atan Kirişci sektörün öncüsü ünvanını korumayı başardı. Her detayı çok ince düşünülen gecede İlyas Salman , Emre Tetikel ve Ecrin Aktaş’ın rol aldığı tiyatral farkındalık gösterisini izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

Selma oruç imzalı tasarımları ile görsel bir şölen yaşatan Gizem Deniz Kirişci Gecede giydiği sahne kostümleri ile tarzını konuşturdu. Gerçekleştirdiği törenle akıllarda yer eden iş kadını Rulet Oyna sektöründe zirveye yerleşmeyi başardı! Yıldızlar geçidi yaşanan gecede , genç yaşta büyük işlere imza atan iş kadını büyük takdir topladı.