Müzik Dünyasında Yeni Bir Yıldız Doğdu

Merve Önder ismini Instagram da söylediği şarkılarla duyurdu.

yayınlandı.
42
Müzik Dünyasında Yeni Bir Yıldız Doğdu

Üniversitede Sağlık Hizmetleri bölümünü tamamlamış olsa da kendini bildi bileli müziğe olan aşkını daha büyük kitlelerle paylaşmak isteyen sanatçı, buğulu ses tonu ve çıplak ses söylediği şarkılarla birçok otoritenin dikkatini çekti.

Ses Yarışmasında Tam Not

Hayalinizin peşinden gitmeye başladığınız an, hayatınızda her şey bir anlam kazanır mottosuyla hareket eden genç yetenek, GSB ses yarışmasında da müzik otoritelerinden tam not almayı başardı.

Kararlı,aklına koyduğunu hayata geçirmek için çabalayan,azimli biri olarak kendini tanımlayan Merve Önder Tik tok platformunda çektiği kısa müzik videoları ile sadece Türkiye’de değil yurtdışında da büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

2023’de Single Geliyor

Hem hayranlarından gelen yoğun istekler hem de müzik otoritelerinin desteği ile 2023 yılının sonlarına doğru bir single albüm çıkartmayı düşünen Merve Önder’in en büyük hedefi Türkiye’yi yurtiçi ve yurtdışında başarı ile temsil etmek.

Merve Önder Kimdir?

11.06.1998 de Isparta da doğdu. Ispartada ikametini sürdürüyor. Müziğe çok küçük yaşlarda gönül veren Merve Ayşegül Önder, müzik kariyerine böyle başladı.