Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti!

yayınlandı.
29
Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti!

Şanlıurfalı sanatçı Nuri Sesigüzel (85), tedavi gördüğü Beylikdüzü’ndeki özel hastanede kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitirdi. Usta müzisyenin vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Sesigüzel için yarın öğle vakti Teşvikiye Camii’nde tören düzenlenecek. Nuri Sesigüzel daha sonra Büyükçekmece Mezarlığında toprağa verilecek.

DOKTORU VE AİLESİNDEN AÇIKLAMA

Nuri Sesigüzel’in ölümüyle ilgili doktoru Prof. Dr. Sebahattin Ateşal, kızı Birgi Canberk ve oğlu Mehmet Sesigüzel açıklama yaptı. Sesigüzel’in bir süredir tedavi gördüğü öğrenilirken, doktoru kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Sebahattin Ateşal, “Saat 02.45 civarında hayatını kaybetti. Daha önceden kalp krizi geçirmişti kalp yetmezliği vardı. Kalp pili, ritim bozukluğu ve diyabeti olan bir hastamızdı. Maalesef çoklu organ yetmezliğine girdi, tüm çabalarımıza rağmen uzun süredir yatakta tedavi görüyordu” dedi.

Sesigüzel’in çocuklarından kızı Birgi Canberk ise, “Biz çocukları olarak çok üzgünüz. Ailemizin, sevenlerinin bütün Türkiye’nin başı sağ olsun” diye konuştu. Oğlu Mehmet Sesigüzel de “Babamızı rabbimize teslim ettik. Mekânı cennet olsun, tüm sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.