PapelFX Nasıldır? (PapelFX Yorumları)

yayınlandı.
593
PapelFX Nasıldır? (PapelFX Yorumları)

Yurt dışı piyasalarında işlem yapılmasına olanak sağlayan foreks işlemleri ile yatırımlar global piyasalarda değerlendirilebiliyor. Uluslararası döviz piyasası olarak özetleyebileceğimiz bu piyasalarda aracı kurumlar sayesinde işlem yapabilmek mümkün. Çok büyük bir piyasa olduğu için güvenilir ve lisanslı şirketlerde işlem yapmak yatırımınızı güvence altına alacak en önemli konulardan biridir. Örnek olarak internet üzerinde denk geldiğimiz bir kurumu inceleyelim.

PapelFX Nasıldır?

PapelFX piyasaya yeni giriş yapmış bir aracı kurum olarak karşımıza çıkıyor. Denemek için hesap oluştururken sistemlerinin çok yavaş olduğunu gözlemledik. Ayrıca destek tarafı ile iletişime geçmeye çalıştığımızda 24 saat içerisinde herhangi bir dönüş alamadık. Kurumsal gibi görünen ancak kurumsallıktan uzak bir kurum diyebiliriz. En azından ilk etapta bizde bıraktığı intiba bu yönde.

PapelFX Yorumları Nasıl?

PapelFX şirketinde yatırımlarını yöneten diğer kişilerle iletişime geçmeye çalıştık ve H.Y. isimli bir yatırımcıya ulaşabildik. Kurumda işlem yapmış ve para çekim talebi verdiğinde hata ekranı almaya başlamış. Yaklaşık 3 gündür içeride parası olduğunu ve çekemediğini belirtti. Birkaç defa destek departmanı ile iletişime geçse de ödemenin yapılacağını teknik konular sebebiyle geciktiğini söylemişler.

PapelFX Lisansı Var Mı?

PapelFX şirketinin lisansı ile ilgili de adres sorgusu yapıldığında bulunduğu adreste herhangi bir şirket görünmemekte. Yeni bir şirket olduğu için belki henüz işlememiş olabilir ya da sahte lisansa sahip olabilir. Dolayısıyla bu gibi kurumlarda işlem yaparken çok dikkatli olmak gerekir.