Marioantte (2020)

Marionette 28 Eylül 2020 yılında vizyona girmiş gizem, gerilim türünde olan bir <a href="https://www.

Marioantte (2020)
16 Mart 2023 Gündem Google News

Marionette 28 Eylül 2020 yılında vizyona girmiş gizem, gerilim türünde olan bir film izle. Hollanda, Lüksemburg ve İngiltere yapımı film izle yönetmenliğini Elbert van Strien senaryosunu ise Ben Hopkins, Elbert van Strien üstlenmiştir. Thekla Reuten, Elijah Wolf, Emun Elliott, Peter Mullan, Rebecca Mulan gibi birçok oyunu yer almaktadır.

Marianne İskoçya’da çalışan genç bir terapisttir. Çalıştığı yerde ona gelen hastalara yardım ediyor onların dertlerini dinliyordur. Bir gün geleceği gördüğünü iddia eden küçük Manny ile tanışan Marianne ilk başta ona inanmasa da dediklerinin çıkması ile şaşkına dönmüştür. Manny adlı çocuk her terapiye gelişinde resimler çiziyor ve bu resimler sonraki gün gerçekleşiyordu. Marianne bu durumun ne kadar tesadüf olduğunu düşünse de nokta atışı tahminler küçük Mannye olan inancını daha da güçlendiriyordu. Derken Marianne ölüm mesajları almaya başlamış ve bu durum yüzünden tedirgin davranmaya başlamıştır. Erkek arkadaşı her ne kadar onun yanında da olsa arada aklına geldikçe etrafını korku sarmaktaydı. Günler sonra terapi için gelen Manny eline kalemini alarak felaket ile ilgili yeni senaryolar çizmiş Marianne ise onun bu serin kanlılığına şaşkınlık ile bakıyordur. Ona ne yaptığını sorduğunda cevap alamamış inanmadığını söylediği zaman Manny hırsla başka bir kâğıt alıp çizmeye başlamıştır ve en sonunda bittiğinde Marianne bunun suda boğulan erkek arkadaşı olduğunu fark eder fakat yine de inkâr eder. Akşama doğru ne kadar arasa da telefonlarına ulaşamayan Marianne erkek arkadaşını merak eder. Çalıştığı yere gidebileceği yerlere bakar ondan hiçbir iz bulamaz ve evine giderek onu beklemeye başlar.

Artık durum dayanılmaz bir hal almaya başlar Mannynin geleceği görebildiğini sanıyordu fakat Manny geleceği çiziyordu. Çalıştığı yerden izin alıp bu sırrı çözmeye karar verir ve sonunda tek yapması gereken şeyin ona ulaşıp bu saçma durumdan vazgeçmesini sağlamaktır. Hızla arabaya biner ve Mannynin evine gider. Eve koşarak girer ve onu yine çizim yaparken bulur. Bunu kesmesi için onu durdurmaya çalışır fakat engel olamaz bu yüzden tek bir şansı kalmıştır.

https://www.fullhdfilmizlesene.pw