Emrah Pirdaloğlu kimdir?

yayınlandı.
35
Emrah Pirdaloğlu kimdir?

Yeni nesil romancılık ve araştırma yazılarını geçmişin bağları ile ustalıkla birleştirmesini bilen bir kalem olan Emrah Pirdaloğlu 1979 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya geldi. Erzincan kökenli yazarımız genç yaşlarda başladığı edebiyat ve tarih serüvenini birçok eserle taçlandırmayı bilmiştir.

Milli ve manevi şuurun gelişmesinin yanında fütürist anlayışını bazı eserlerinde spritüal bakış açısı ile farklı bir perspektif yakalama çabasındaki roman ve hikaye çalışmaları ile edebiyat Dünyasında farklı bir soluk, farklı bir bakış açısı oluşturması açısından yeni Ekolün temsilcilerindendir.

Emrah Pirdaloğlu ilk çalışması olan Rabbin Seni Duyar eserinde manevi inkişaf, Kişisel gelişim de Çakıl Taşı, çocuklar için hazırladığı Baybars, Tomris Hatun, Kama Tarkan ve devam eden gerçeğe dayalı hikâye çalışmaları ile Tarih bilinci yanında Vaveyla ve Nun adlı çalışması ile de spritüal konularda roman eserleri ülke dışında da ilgi ile takip edilmektedir.

Yazar Emrah Pirdalıoğlu 2018 yılında kurduğu Görmek Yayınları adı altında kendi eserlerini okuyucular ile buluştururken birçok genç ve deneyimli yazarı da bünyesine alan bir kültür Havuzu meydana getirmesi açısından da ülkemizin yarınlarına damga vuracak oluşumun da sahibidir.

Gazete, dergi yazıları ve röportajlar ve konferanslar ile okuyucusu ile interaktif iletişim kurmayı başaran yazarımız Spritüal çalışmalar ve araştırmalarına kurmuş olduğu Tılsım Atölyesi ‘nde devam etmektedir.