Senan Alagöz başarısını ödülle taçlandırdı

yayınlandı.
33
Senan Alagöz başarısını ödülle taçlandırdı

Uluslararası İş Kadınları Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen ödül törenine iş, sanat, cemiyet dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl düzenlenen ödül töreninde yılın en başarılı genç girişimci iş adamı ödülünü kamuoyunda özellikle engelli vatandaşlarımız için yapılan sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile tanınan Özgür İnşaat CEO’su Senan Alagöz layık görüldü.

İBB’nin metro inşaatları, engelli vatandaşlarla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı yardımlarla kamuoyunun büyük takdirini kazanan Senan Alagöz ödül töreni sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Senan Alagöz “ Öncelikle bu nazik davetlerinden ötürü uluslararası iş kadınları derneği yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Toplumumuzun ihtiyaç duyduğu bu duyarlı ve toplumun tüm kesimine hitap niteliğinde olan kutsal kadınlarımızın derneklerinin 1. Yıl ödül töreninde bulunmaktan şeref duyduğumu siz değerli konuklara arz etmek istiyorum…

Ekonomik ve sosyal yaşamda kadının konumunu güçlendirmek, kadının üreterek ve varlığını özgürce ortaya koyarak tüm karar süreçlerin de rol almasını sağlayabilecek bu güzel ve anlamlı Derneğin daha nice kadınlarımıza umut olması temennisinde bulunarak, konuşmama son vermeden önce tekrardan teşekkürlerimi sunar, başarılarınızın bahar ayları kadar umut , Deniz maviliği kadar berrak , güzel ve dolu olmasını dilerim” diyerek duygularını ifade etti.